Kristen Idrettskontakt ønsker å bevare, inspirere og vinne idrettsfolk til kristent liv både i idrettslag og menighet.
 

Ofte stilte spørsmål

Jeg vil melde meg på EXPLORE, men aktiviteten jeg har lyst på kommer ikke opp i lista på Min Side.
Da er aktiviteten dessverre full. Det blir lagt ut restplasser på aktiviteter 2. november og 4. desember kl. 10.00. Det blir restplasser dersom en påmeldt deltaker har byttet aktivitet eller meldt seg av en aktivitet som har vært full. Restplassene blir tilgjengelige både for de som allerede er påmeldt og dersom du ikke er påmeldt ennå - med mindre leiren er full (da blir plassene kun tilgjengelig for de som allerede er påmeldt). Restplassene dukker opp i lista over aktiviteter på Min Side på lik linje med allerede ledige aktiviteter når plassene legges ut.

Jeg har meldt meg på EXPLORE og har betalt påmeldingsavgiften på kr 400,- med VISA / MasterCard, men kan ikke komme. Kan jeg få tilbake de pengene?
Påmeldingsavgiften refunderes dessverre ikke. Det eneste unntaket er dersom du kan vise til en sykdom, skade e.l. med legeattest som grunn til at du ikke kan komme. Legeattest og et kort brev med navn og kontonummer sendes til krik@krik.no.

Jeg vil melde meg av EXPLORE. Hva gjør jeg?
Logg deg på Min Side og meld deg av eller send en e-post til krik@krik.no med beskjed om at du ikke kan komme. Merk mailen med "Avmelding EXPLORE".

Jeg vil bytte aktivitet. Hva gjør jeg?
Dersom du vil bytte aktivitet kan du logge på Min Side og se om det er ledige plasser på aktiviteten. Dersom aktiviteten du vil bytte til ikke kommer opp i lista, er det dessverre fullt.

Jeg og en kamerat/venninne har valgt hver vår aktivitet. Vi har blitt enig om at vi vil bytte aktivitet med hverandre. Er det mulig?
Nei, det er dessverre ikke mulig. Dersom du ønsker å bytte aktivitet se forrige spørsmål.

Jeg har fått en faktura for EXPLORE, men skjønner ikke hvorfor summen er som den er.
Summen på fakturaen varierer fra kr 1700,- til kr 3400,-. Du får kr 300,- i rabatt dersom du er KRIK-medlem, og kr 100,- i rabatt dersom du melder deg på før 1. november. Dersom du skal være med på bob, skeleton eller winter adventure kommer en ekstra kostnad på kr 1300,- for dette. Curling og kitekurs - nybegynner koster kr 800,- ekstra. Transport til og fra leiren og heiskort kommer evt. i tillegg.

Jeg betalte medlemskapet på Min Side da jeg meldte meg på, men har ikke fått medlemsrabatt på fakturaen.
Hvis det står på Min Side at KRIK-medlemskapet for 2016 er betalt, kan du trekke fra kr 300,- på fakturaen hvis det ikke allerede er gjort. Dersom du allerede har betalt fakturaen og er sikker på at du er KRIK-medlem, kan du sende en mail til krik@krik.no med ditt navn, hvorfor du skal ha tilbake penger og kontonummer. Merk mailen med "Tilbakebetaling EXPLORE". Vi vil da sjekke det opp litt utpå nyåret, og betale tilbake. Det er dessverre ikke mulig å få igjen penger i løpet av leiren.

Jeg har betalt KRIK-medlemskapet til lokallaget mitt i år, men har ikke fått medlemsrabatt på EXPLORE, hvorfor ikke?
Påmeldinga til EXPLORE foregår i en periode der vi får inn mange medlemslister fra lokallagene. Derfor klarer vi ikke alltid å være ajour med å legge inn medlemslistene i systemet. Dette er antakeligvis årsaken til at du ikke har fått medlemsrabatt. Send en mail til krik@krik.no med ditt navn, hvorfor du skal ha tilbake penger og kontonummer. Merk mailen med "Tilbakebetaling EXPLORE". Vi vil da sjekke det opp litt utpå nyåret og betale tilbake. Det er dessverre ikke mulig å få igjen penger i løpet av leiren.

Jeg har fått faktura, men jeg har byttet aktivitet på Min Side etter at dere laget fakturaene. Derfor har jeg på en måte fått faktura for en aktivitet jeg ikke skal ha. Hva gjør jeg?
Bare betal fakturaen allikevel. De aller fleste aktivitetene koster det samme. Det som står på Min Side er mest oppdatert i forhold til hvilken aktivitet du skal på. Hvis du har byttet til en aktivitet som koster ekstra (bob, curling, kitekurs, skeleton eller winter adventure) kan du legge til kr 1300,- for bob, skeleton og winter adventure, og kr 800,- for curling og kitekurs – nybegynner på beløpet på fakturaen og betale den. Har du byttet fra en av aktivitetene som koster ekstra kan du evt. trekke fra kr 1300,-/800,-.

Jeg har ikke fått fakturaen for EXPLORE. Hva gjør jeg?
Første utsending av faktura for EXPLORE gjøres i starten av november. Etter det blir det sendt faktura omtrent annenhver uke. Når det nærmer seg jul er postgangen ofte noe forsinket fordi posten har mye å gjøre i jula. Nærmer det seg jul og du allerede har ventet en stund kan du sende en epost til krik@krik.no og få oppgitt sum, KID og kontonummer.

Jeg har ikke betalt EXPLORE. Hva gjør jeg?
Fram til og med 21. desember kan du betale fakturaen i nettbanken. Husk å bruke KID (hvis du ikke bruker KID, blir ikke pengene registrert før leiren). Dersom du ennå ikke har betalt fakturaen når datoen har rukket å bli 24. desember må du love å betale tidligere neste år og smile pent til alle i leirkontoret når du kommer på leiren. Du kan betale med kort eller kontanter når du kommer. Heiskort må betales med kort eller kontanter når du ankommer.

Jeg har ikke meldt meg på, men vil være med. Hva gjør jeg da?
Gå inn på krik.no/minside og meld deg på. Skynd deg – det blir fort fullt!

Hvordan sover man på EXPLORE?
Man sover under og på tribunene i Håkons Hall, inndelt etter kjønn og fylke. Husk sovepose og et godt, men smalt (!) liggeunderlag.

Hvordan kommer jeg meg til EXPLORE? Går det busser fra der jeg bor?
Sjekk oversikten over transport. Der står alt du trenger å vite. Står ikke ditt fylke der, går det dessverre ikke egen KRIK-buss derfra. Denne transporten arrangeres av kontaktpersoner for distriktene, ikke KRIK sentralt. Har du spørsmål om transport, sjekk transportoversikten.

Jeg kommer meg til Lillehammer togstasjon på egenhånd. Hvordan kommer jeg derfra og opp til Håkons Hall?
Det blir satt opp busstransport fra Lillehammer togstasjon til Håkons Hall kontinuerlig fra ca kl. 13.00 den 28. desember. Dersom du ankommer togstasjonen på et annet tidspunkt kan du spasere fra stasjonen til Håkons Hall. Ring KRIK-telefonen (97015980), så vil vi prøve å hente bagasjen din med bil.

Jeg har et annet spørsmål enn alle de flotte spørsmålene som stod her. Hvem spør jeg?
Send en e-post til krik@krik.no eller explore@krik.no, så vil vi prøve å besvare spørsmålet ditt så godt vi kan!

 
6. jul til 29. jul
En sommerferie til å vokse på!
 
18. jul til 22. jul
Drømmesommer på Drottningborg
 
26. jul til 29. jul
NY leir i 2018!
 
31. jul til 5. aug
Fjellsportcamp i vakre omgivelser
 
7. aug til 12. aug
Den beste avslutningen på ferien!
 
19. aug til 24. aug
Livsnytelse i fjellheimen
 
23. aug til 18. okt
8 uker bibelskole på Bali
 
24. aug til 26. aug
Høy intensitet i Guds natur
 
7. sept til 9. sept
Kanskje årets viktigste KRIK-dag!
 
9. sept til 17. nov
En høst som kan forandre livet!
 
7. jan til 11. jan
 
Se alle kommende arrangementer
 
© KRIK - Kristen Idrettskontakt 2018
Postadresse: Pb. 3822 Ullevål stadion, 0805 Oslo
Besøksadresse: Ullevål Stadion, Sognsvn. 75 A, 0855 Oslo
Tlf.: 22 58 80 20 - E-post: krik@krik.no
Kontonr.: 3000.17.12256 - Org.nr.: 970 534 490
Nettansvarlig: Anne Kristine R. Berg